Training & Onderwijs vanuit bijbels- en psychosociaal perspectief
 

Wie zijn wij 


Lech Lecha is opgericht door Marian Malek (links) en Esther Sinke (rechts). Wij hebben sterk het verlangen gekregen om onze kennis en talenten te bundelen en trainingen te ontwikkelen en mede-gelovigen (en reisgenoten) op te bouwen in geloof en te bekrachtigen in het werk dat we mogen doen voor Zijn Koninkrijk.

Esther doet dit vooral vanuit de bijbel en Marian vanuit psychosociaal perspectief. 

Esther: ik heb de 2-jarige bijbelschool Timotheüs 2.2 (in Haarlem) gevolgd, waarbij ook extra aandacht werd besteed aan de Hebreeuwse context van de bijbel. Daarnaast heb ik cursussen/leergangen gevolgd aan het Evangelisch College en doe ik graag zelfstudie. Ik hou van schatgraven en kan uren en uren verzonken zijn in mijn bijbel, bijbelprogramma's en boeken. Steeds weer ben ik verwonderd over de nieuwe dingen die ik ontdek en de wijsheid en bewogenheid van onze Schepper en Vader. Ik vind het heerlijk om deze dingen te delen in deze trainingen, maar ook tijdens spreekbeurten in de gemeente.  

Marian: ik heb een vierjarige opleiding tot Psychosociaal Therapeut bij De Roos Opleidingen gedaan. Kenmerkend aan deze opleiding is dat deze wordt gegeven vanuit een Bijbels grondplan. In mijn persoonlijke leven is de Bijbel mijn basis en Gods visie op de mens is mijn vertrekpunt in elke (therapeutische) relatie. Naast Lech Lecha heb ik ook mijn eigen praktijk 'Lev en Leven' , praktijk voor coaching en psychosociale therapie.

 

Wij hopen Lech Lecha verder uit te bouwen in de toekomst met meerdere trainingen en trainers, alles op Zijn tijd...  Lees hier meer over onze missie & visie.

Heb jij ideeën, suggesties of wil je iets anders kwijt, laat het ons weten! 


Marian en Esther

E-mailen
Bellen
Instagram